Strašidelné stretko 2017

V piatok 27.10, si naša radkyňa Saba pre nás pripravila strašidelné stretko spojené s hrôzostrašnou skúškou odvahy. A bola naozaj strašidelná, musíme priznať. Bodaj by aj nie, veď už to bol náš tretí ročník. A ako to naše strašidelné stretko vyzeralo? Aké strašidlá nás boli tento rok strašiť? To všetko sa dočítate v dnešnom článku. Tak šup šup a hlavne sa nezľaknite. BOOOO!

Tento ročník bol rovnako iný ako ostatné. K tradičnej skúške odvahy sa pridala hra, nájdite Sabu a vysloboďte ju zo zajatia strašidiel. Tá dopadla nakoniec štyrmi odvážnymi dievčatami, ktoré radkyňu Sabu na tretí krát vyslobodili zo spárov príšer. A kde bol zvyšok dievčat? To sa už musíte spýtať ich. 

Tento rok sa naša radkyňa Saba v strašidlách aj vo výzdobe naozaj prekonala. Kostýmy boli nezvyčajné, scény a výkony strašidelné a Sabina celotýždňová snaha (najmä piatkové naháňačky a kaskadérske výkony na povale) určite nevyšla nazmar, nakoľko sa dostavili aj vystrašené tváre pokryté slzami. A o tom to je. Prekonať strach, či už sám alebo za pomoci niekoho, kto vždy stojí pri vás.



Určite sa chcete spýtať, či všetky naše včielky prekonali skúšku odvahy. S hrdosťou vám preto oznamujeme, že všetky včielky skúšku odvahy hrdinsky zvládli a porazili tak strašidlá, ktoré zahnali preč. Avšak, strašidlá sľúbili, že sa vrátia budúci rok. 

A teraz už vám konečne bližšie predstavíme naše strašidlá. Toto je PsychoKlaun, obľúbené strašidlo našej včielky Natálie. Prezradíme vám tu nejaké jej hlášky, adresované priamo PsychoKlaunovi. Priznávame, že ani nám nebolo všetko jedno a počas týchto viet sme mali čo robiť, aby sme sa nezačali smiať.
"Môžeš mi posvietiť? Nevidím na to."
"Fakt sa bojím, tak kde sa mám podpísať?"
"Už sa bojím, môžem ísť?"

Toto je Bozk Smrti, avšak nenechajte sa zmiasť jej pokojnou tvárou. Nikdy totiž neviete, či na vás neskočí z vysokých trámov temnej povaly. A to už vás ani gitara nezachráni. Tú si naopak obľúbila naša včielka Dianka.
Múmia: "Dianka, pridaj sa k nám."
Bozk Smrti: "Veronika, poď bližšie Veronika."
Dianka (naštvane): "Ale ja sa nevolám Veronika!"

A posledné strašidlo bola Múmia, ktorá sa rovnako ako predchádzajúce strašidlá stala obeťou narážok našich odvážnych včielok.
Múmia: "Natália..."
Natália: "Ty si bola s nami na prespávačke, že?"

Na záver by sme sa radi poďakovali našej radkyni Sabe, že pre nás toto úžasné stretko pripravila a taktiež jej skvelým kamarátkam: Romanke, Alex a Frederike, ktoré nás prišli ochotne vystrašiť a my sa už nemôžeme dočkať, kedy ich opäť uvidíme na nejakom ďalšom stretku.

Dúfame, že ste si strašidelné stretko užili minimálne tak ako my. Nemôžeme sa dočkať budúceho ročníka strašidelného stretka, kostýmov neznámych strašidiel či netradične tradičnej skúšky odvahy. Čo si pre nás naša radkyňa Saba pripraví nabudúce? O tom sa nám môže zdať v len tých najhorších najstrašidelnejších snoch.

Komentáre